Remonttipalvelut

Sisustusremontit

Sisustusremontilla tuot kotiisi uutta harmoniaa ja positiivista energiaa!

Haluatko uudistaa kotisi ilmettä? Vaalean katon, uuden värin seinään maalilla tai tapetilla, kenties uusia lattioita laatoilla tai parketilla.

Uusitut asunnon sisäpinnat tekevät kodistasi uuden ja viihtyisän. Sisustusremontti voi myös nopeuttaa asuntosi myyntiä ja nostaa hintaa, jos olet myyntiaikeissa. Kysy meiltä eri mahdollisuuksista asuntosi kevyeen myyntistailaukseen!

Jätämme jälkeemme aina siistin työn ja tyytyväisen asiakkaan.

Keittiöremontit

Keittiöremontilla saat lisää modernia toiminnallisuutta!

Keittiöremontti onnistuu kauttamme helposti ja kilpailukykyiseen hintaan. Kartoitamme paikan päällä millaisia suunnitelmia ja toiveita asiakkaalla on.

Onko vanhat ovet ja tasot alkaneet ahdistaa vai pitäisikö välitilan laatoitus vaihtaa uudempaan? Tai sitten uusitaan koko keittiö lattiasta kattoon ja vaihdetaan vielä muutkin kodin kaapistot uusiin varmalla ammattitaidolla.

Hoidamme tarvittaessa myös remontissa tarvittavat luotettavat sähkö- ja putkimiehet paikalle.

Kylpyhuone- ja saunaremontit

Kylpyhuone- ja saunaremontilla nostat asuntosi arvoa!

Kylpyhuonetta on ilo käyttää kun tietää, että vedet pysyvät oikealla puolella seinää ja lattialle ei synny ylimääräisiä lammikoita, vaan vesi menee oikeaoppisesti kaivoon. Meillä lattiakaadot ja vesieristykset tekee aina sertifioitu märkätila-asentaja.

Sauna on suomalaisten lempipaikkoja, niinpä uusitussa ja siistissä saunassa mieli lepää. Oikein rakennettu sauna kestää aikaa ja käyttöä vuosikymmeniä. Myös saunassa tärkeintä ulkonäon lisäksi on vesieristeiden ja ilmastoinnin toimivuus, siten että vuosienkin jälkeen rakenteet ovat kuivia ja terveitä. Kauttamme saat millaisen unelmiesi saunan haluat.

Talo- ja salaojaremontit

Remontilla vanhemmallekin talolle vielä pitkä elämä!

Mikäli omistat talon mikä kaipaa täydellisen remontin ja mietit miten se pitäisi toteuttaa, löydät vastaukset meiltä.

Alapohjasta vesikattoon, sähkötöistä putkitöihin saat kaikki meiltä yli 20 vuoden kokemuksella.

Suomessa maan kosteusrasitus on suuri ja rakennukset saavat siitä myös osansa. Siksi on tärkeää, että rakennukset suojataan asianmukaisesti ulkopuolelta tulevalta kosteudelta ja vedeltä. Mikäli salaojitus puuttuu tai tarkastuskaivoja ei ole on olemassa suuri riski kosteusvauriolle. Mikäli kosteudesta aiheutuvia vaurioita on jo olemassa ja niitä aiotaan korjata on ensimmäiseksi tehtävä salaojaremontti. Kellarillisissa rakennuksissa myös perusmuurin lisäeristys kannattaa tehdä samalla kertaa. Salaojaremontin yhteydessä suojataan myös perustukset kosteudelta. Myös sadevesijärjestelmä uusitaan samalla.

OTA YHTEYTTÄ